Sista rycket 2023!

Endast ett par arbetsdagar kvarstår 2023. Vi har börjat inventera lagret.

När vi tittar bakåt kan vi summera ett år med mycket arbete, ett par stora affärer och vi har utvecklat verksamheten. Vi har levererat bland annat två fiberlasrar till Kriminalvården. Vi har startat upp ett stort projekt inom lasersvetsning tillsammans med ett stort svenskt multinationellt företag.

Omsättningen i Fagon AB har nästan femfaldigats under 2023 och vår lilla företagsgrupp kommer att omsätta knappt 17 miljoner. Vi är enormt stolta och fast beslutna att fortsätta att öka under 2024. Detta kommer så klart med ett pris. Jag har varit ledig 1 dag i december tills idag. Det finns tecken på att en avmattning väntar runt hörnet, men det finns även ett par ljusglimtar som inger hopp.

Vi håller just nu på att genomföra en rekrytering av en servicetekniker som ska frigöra en del resurser och förbättra vårt serviceerbjudande. Vi planerar att ha tjänsten tillsatt under januari 2024.

Vi har även startat upp ett par strategiska samarbeten med fokus på att:

-Förbättra vårt serviceerbjudande i norra Sverige genom att förstärka med 2 servicetekniker där
-Öka vår försäljning och förbättra vårt serviceerbjudande i Mellansverige med både sälj- och servicepersonal.
-Bredda vårt erbjudande i söder med kompetens inom svetsarprövning, visuell kontroll och inspektion av svetsförband.

Kort sagt, 2024 är ännu ett oskrivet blad men vi ämnar fylla det med massvis av roligheter med fokus på svetsning och skärning.

Vi önskar alla våra kunder, leverantörer, partners och deras nära och kära en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Fagon AB
Philip Marriott
VD

Varukorg
Rulla till toppen