Svetskurser

Nästa kurstillfälle är 14-15 september eller 12-13 oktober

Vi erbjuder en 2-dagars svetskurs för dig som vill lära dig svetsa med MMA (pinnsvets), MIG/MAG eller TIG. Kurserna är utformade för både nybörjare som vill få en grund att stå på och för de som har viss erfarenhet och vill bygga vidare på sina kunskaper. Observera att detta inte är en certifierande kurs, utan den riktar sig till dig som vill lära dig grunderna för hobby- eller enklare svetsarbeten i ditt arbete.

Kurserna hålls i grupper om 6-7 deltagare och anpassas efter varje deltagares behov och förväntningar i samråd med vår instruktör. Kursen omfattar totalt 12 timmar fördelat på 2 dagar och enklare förtäring ingår.

Priset för kursen är 5 800 kr per person exkl. moms. Svetsning sker i svart stål, men för mer avancerad svetsning, såsom TIG-svetsning i aluminium eller rostfritt stål, tillkommer en extra avgift på 1000 kr + moms. Vänligen ange dina önskemål i rutan “Andra detaljer” vid bokning så återkommer vi med prisinformation.

Bokning och betalning sker i vår webbshop där flera betalningsalternativ finns tillgängliga. Vill du betala mot faktura ordnar vi det, men bokningen är inte bekräftad förrän betalningen är oss tillhanda.

Kurserna schemaläggs i första hand på helger, men kan även anordnas på vardagar efter överenskommelse. Behöver du logi? Vi rekommenderar Remmarlövs Bed & Breakfast.

Passade inte datumen? Fyll i en intresseanmälan så återkommer vi till dig när vi planerar nya tillfällen!

Varukorg
Rulla till toppen