Villkor

Fagon AB riktar sig i första hand till företagskunder. Därför är alla priser i vår webbshop angivna exklusive moms.

Vi tillämpar där inget annat anges villkor enligt NL 17 vid all försäljning till företagskunder.

Även privatpersoner är välkomna att handla hos oss! Vid försäljning till privatpersoner gäller konsumentköplagen och vi tillämpar så klart 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen.

Detta gäller för privatpersoner som vill returnera en vara:
Kontakta oss på 0413-19190 eller skicka ett mail till info@fagon.se och berätta vad du vill returnera, och gärna varför. Vi skickar då ut en returfraktsedel.
Så snart vi har mottagit din retur återbetalar vi köpesumman för varan, minus kostnaden för returfrakten. Skulle varan returneras i annat än nyskick gör vi ett avdrag för att återställa varan.

Garanti
Vi tillämpar följsamhet med respektive tillverkares produktgarantier. Vissa tillverkare kräver att produkten registreras inom en viss tid efter köpet. Detta gäller framförallt Jasic. Klicka på rubriken ”Registrera Jasic” i menyfältet längst upp på sidan för att komma till produktregistreringen. Kontrollera därför medföljande dokumentation för att förstå vad som gäller just din produkt.

Dokumentation/Bruksanvisningar
Många av produkterna vi säljer riktar sig till företagskunder där andra regler för dokumentation gäller. Eftersom vi i första hand inte riktar oss till konsument kan vi inte alltid garantera att bruksanvisning finns på svenska. I många fall finns en översatt bruksanvisning att ladda ner från tillverkaren. Vid frågor, kontakta oss. Vi kan i vissa fall stå till tjänst med en svensk översättning i samband med köp.

Valuta
Priser angivna i SEK är alltid föremål för valutaklausul. Då vi generellt köper in varor i EUR eller USD och ledtiderna kan vara långa är SEK-priser alltid föremål för valutakursjustering om kursen vid fakturering avviker mer än +/- 2,25% jämfört med kursen vid order.