Om FAGON AB

Allt inom svets! Försäljning, uthyrning och service av svetsutrustning.

Fagon AB:
En svetsinstitution sedan 1985 och framåt!

Fagon AB har sina rötter i Fagon Försäljnings HB, grundat av Tommy Karlsson år 1985. Genom 35 år har Tommy drivit Fagon och etablerat det som en svetsinstitution i hela Skåne. I december 2020 övergick Fagon Försäljnings HB:s verksamhet till det nybildade Fagon AB, en helägd dotter till Tangra AB, när Tommy gick i pension.

Fagon AB kommer att fortsätta utveckla företaget på den starka grund som har byggts upp under 35 år. Med ett väl etablerat varumärke och en lojal kundkrets som värdesätter snabba leveranser, ett omfattande sortiment inom svets och en personlig service, är framtiden ljus för Fagon AB.

Olika svetsverktyg, inklusive en svetshjälm, röda handskar, stavar och metallbitar, är arrangerade på en träyta.
Svetsutrustning på en träyta, inklusive en svetsmask, handskar, klämmor, elektroder och svetsstänger.

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av svetsmaskiner, tillsatsmaterial, skyddsutrustning och mycket mer, både i butik och på beställning. Utöver svetsprodukter har vi även ett varierat utbud av verktyg och utrustning, från laserskärmaskiner till skräddarsydda verktygssatser och till och med åkgräsklippare. Hos oss hittar du allt du behöver! Vår fullt utrustade verkstad står till ditt förfogande för reparationer av svetsutrustning, elverk och andra elektriska maskiner. Vi erbjuder också validering av svetsutrustning både i vår verkstad och ute hos kunden, med hjälp av vår egen utrustning och expertis.

Varukorg
Rulla till toppen