Om oss

Fagon AB har sin grund i Fagon Försäljnings HB som grundades 1985 av Tommy Karlsson. Under de 35 åren som Tommy drev Fagon har bolaget blivit en institution inom svets i hela Skåne. Under 2020 bestämde sig Tommy för att det var dags att gå i pension och i december 2020 förvärvades inkråmet i Fagon Försäljnings HB av det nybildade Fagon AB som är ett helägt dotterbolag till Tangra AB.

Fagon AB kommer att bygga vidare på den grund som redan ligger stark efter 35 år med ett starkt varumärke och en kundkrets som uppskattar snabba leveranser, ett brett och komplett sortiment inom svets samt den personliga kontakten.

Vi har alltid i vår butik ett brett sortiment av svetsmaskiner, tillsatsmaterial, slipmaterial, skyddsutrystning som t ex svetshjälmar, handskar, jackor mm samt gas- och gasolutrustning. Kort sagt, allt inom svets.

Vi har en fullt utrustad verkstad för reparationer av svetsutrustning, elverk och andra elektriska maskiner. Vi utför även valideringar av svetsutrustning med egen utrustning, såväl inne på vår verkstad som ute hos kund.

Varmt välkomna till oss på Fagon AB – allt inom svets – med den där viktiga personliga kontakten!