Jobba hos oss

Just nu söker vi:

Utesäljare Svets

Är du en driven säljare baserad i Skåne och arbetar inom försäljning av svetsprodukter? Tycker du om att jobba i en liten organisation med högt tempo, stort eget ansvar och stor frihet? Då har vi en tjänst för dig.

Hos Fagon får du chansen att arbeta med de största tillverkarna av industriutrustning i världen med fokus på svets och skär. Vårt produktsortiment är brett så ditt arbete kommer att vara mycket omväxlande. 

Arbetsområdet är i första hand Skåne men resor över hela Sverige förekommer, likväl som resor till våra leverantörer runt om i Europa. Tjänsten är på heltid. 

Viktigt för att du ska lyckas i den här rollen är att du har kunskaper inom svetsning och kan demonstrera alla typer av svetsutrustning hos kunderna, samt att du är van att arbeta nära kunden, håller ordning och reda och arbetar strukturerat. Det är stor fördel om du idag arbetar som utesäljare inom svets. 
Rätt person kan se fram emot utmärkta möjligheter att växa inom företaget. 

Låter detta intressant? Skicka ett mail till career@tangra-group.com så hör vi av oss!

Servicetekniker Svets- och skärutrustning

Fagon har haft en mycket stark tillväxt de senaste åren och behöver nu förstärka sin organisation med en servicetekniker.

Fagon säljer svets- och skärutrustning till svensk verkstadsindustri. Vill du arbeta i en ständigt föränderlig miljö med många kontakter med kunder och leverantörer så är detta en spännande tjänst. Arbetet är mycket mångsidigt och ingen dag är den andra lik. Fagons produktutbud är brett och kunderna finns från Trelleborg i söder till Gällivare i norr.

Du har stora möjligheter att själv planera din arbetsdag och då vi är ett litet företag är beslutsvägarna korta.

Hos oss får du ansvara för hela processen med vårt serviceerbjudande från uppsökande till offert, order, inköp, utförande, fakturering och uppföljning.

Tjänsten innebär resor inom Sverige där våra kunder finns, samt löpande utbildning hos våra leverantörer runt om i Europa. Du får också besöka fackmässor framförallt i Tyskland.

Vi erbjuder en marknadsmässig lön samt förmåner som t ex en extra semestervecka och sjukvårdsförsäkring.

Vi värdesätter egenskaper som punktlighet, självständighet och att du har ordning och reda omkring dig.

Vi har kunder inom militär, kriminalvård, kärnkraft mm. Därför är det viktigt du är ostraffad.

Om du känner att vi är ämnade för varandra, välkommen med din ansökan till career@tangra-group.com!

 

Varukorg
Rulla till toppen