Jobba hos oss

Just nu söker vi:

Säljande servicetekniker

Vi söker en extremt självgående, pålitlig, kompetent och ansvarstagande person till tjänsten som säljande servicetekniker. Tjänsten innebär reparationer av allt som är elektriskt och/eller mekaniskt med fokus på svets- och skärmaskiner. Här kommer även andra typer av utrustning in för reparation såsom högtryckstvättar, kantpressar, CNC-styrda maskiner, riktverk, motorer, elverk, elverktyg mm.

Du är en händig person som inte är rädd för att ta dig an jobb som du aldrig har gjort förut och du har kunskapen och erfarenheten som krävs för ett lyckat resultat och nöjda kunder.

Arbetet sker dels i vår verkstad, dels ute hos kund. Kunderna befinner sig över hela Sverige. Resor upp till 2 veckor förekommer. Du ska kunna resa bort med en eller flera övernattningar med kort varsel. Resor inom Europa till våra leverantörer för service- och produktubildningar förekommer.

Det är viktigt att du är i god fysisk form då tunga lyft förekommer.

Du sköter all orderhantering, inköp, fakturering och kundkontakt på egen hand. Du kommer även att ansvara för din egen budget.

Vårt tempo är tidvis högt och då krävs att du är fokuserad och lösningsorienterad.

Fagon AB är ett lönsamt företag med stabil utveckling, och vi strävar efter att bli en av större aktörerna inom försäljning av svets- och skärutrustning i Sverige. Rätt person kommer att ha en central roll i detta.

Om du känner att vi är ämnade för varandra, kontakta oss på info@fagon.se.