Jobba hos oss

Just nu söker vi:

 • Säljande servicetekniker
 • Butiksassistent

Säljande servicetekniker

Vi söker en extremt självgående, pålitlig, kompetent och ansvarstagande person till tjänsten som säljande servicetekniker. Tjänsten innebär reparationer av allt som är elektriskt och/eller mekaniskt med fokus på svets- och skärmaskiner. Här kommer även andra typer av utrustning in för reparation såsom högtryckstvättar, kantpressar, CNC-styrda maskiner, riktverk, motorer, elverk, elverktyg mm.

Du är en händig person som inte är rädd för att ta dig an jobb som du aldrig har gjort förut och du har kunskapen och erfarenheten som krävs för ett lyckat resultat och nöjda kunder.

Du har krav på dig att på egen hand generera intäkter för att möta din budgeterade omsättning, dvs du måste sälja vårt servicekoncept till befintliga kunder såväl som att söka upp nya kunder.

Arbetet sker dels i vår verkstad, dels ute hos kund. Kunderna befinner sig över hela Sverige. Resor upp till 2 veckor förekommer. Du ska kunna resa bort med en eller flera övernattningar med kort varsel. Resor inom Europa till våra leverantörer för service- och produktubildningar förekommer.

Det är viktigt att du är i god fysisk form då tunga lyft förekommer.

Du sköter all orderhantering, inköp, fakturering och kundkontakt på egen hand.

Vi ställer höga krav på snabbhet, duglighet, tillgänglighet, stresstålighet, pålitlighet samt ordning och reda. Vi är hårt arbetande och kräver av våra medarbetare att de arbetar lika hårt som vi gör. Självständighet och initiativförmåga är nödvändiga egenskaper hos vårt team.

Butiksassistent

Vi söker en driven person att vara spindeln i nätet hos oss på Fagon och vårt moderbolag Tangra AB. Arbetsuppgifterna är varierande och du måste vara något av en tusenkonstnär. Hos oss får du arbeta med bland annat:

 • Innesälj i butik
 • Kundbesök
 • Fakturering
 • Orderhantering
 • Inköp
 • Lagerarbete
 • Prissättning
 • Marknadsföring
 • Registrering och uppackning av inkommande gods
 • Packning av utgående gods
 • Demonstration av svets- och skärutrustning för kunder
 • Utkörning av varor
 • Enklare reparationer och anpassningar av produkter
 • Och allt annat förekommande arbete inom verksamheten

Vi tror att du kanske är en yngre person med teknikintresse och intresse av kundkontakter och försäljning. Kanske genomgår du nu slutet på din utbildning och söker ett extraknäck som kan övergå i en fast och långvarig anställning hos oss? Eller kanske du är 18-25 och vet inte vad du vill bli när du blir stor? Hos oss finns möjligheten att växa in i en roll som passar dig och fungerar för företaget. Vi kommer att investera mycket i dig och därför är det avgörande att du ser detta som en långvarig relation.

Hos oss får du arbeta med precis allt, och visar det sig att du t ex är en duktig säljare kommer vi att låta dig syssla mer med det. Kanske visar du dig vara en bra servicetekniker och då får du jobba mer med det. Huvudsaken är att du ser vad som behövs göras, när det behövs göras, och gör det som behövs göras – snabbt, effektivt och noggrant.

Vi som driver Fagon AB och Tangra AB är i grunden eltekniker och ingenjörer. Vi har själva skaffat oss kunskaper inom försäljning, svetsning och skärning, bokföring, företagsekonomi, affärsjuridik mm. Vi söker dig som är av samma virke som vi och vill bli vår wing man/woman i detta.

Vi ställer höga krav på snabbhet, duglighet, tillgänglighet, stresstålighet och pålitlighet. Vi är hårt arbetande och kräver av våra medarbetare att de arbetar lika hårt som vi gör. Självständighet och initiativförmåga är nödvändiga egenskaper hos vårt team.

Fagon AB och Tangra AB är lönsamma företag med stabil utveckling, och vi strävar efter att bli en av större aktörerna inom försäljning av svets- och skärutrustning i Sverige. Rätt person kommer att ha en central roll i detta.

Lön och förmåner beror i stor utsträckning på vad du kan bidra med till vår verksamhet.

Om du känner att vi är ämnade för varandra, kontakta oss på info@fagon.se.