Profil- och rörskärmaskiner

MicroStep har ett brett sortiment av lösningar för profil- och rörskärmaskiner. De flesta baserade på plasmateknologi, men även med gasbrännare och laser.

ProfileCut

Byggsmedens våta dröm. ProfileCut kan kombinera skärning av balk och profil med kupor och vanlig plan plåt, samt rör. ProfileCut kan levereras i bredd upp till 8 m och längd upp till 50 m. Den utrustas vanligen med 120° Rotator för att kunna skära fas även på de vertikala ytorna i balk och profil som ligger uppe på bordet. Vanligen är ProfilCut utrustad med laserscanner för att mäta upp detaljens läge och hur pass rak den är.

En stor industriell skärmaskin med gula och blå komponenter på en svart bakgrund, med en överliggande arm och flera skenor för styrmaterial.

MSF Pipe-AT

En helautomatisk skärmaskin för rör och profil baserad på fiberlaserteknik. Max diameter för runda rör är 200 mm. Max längd är 12 m.

Industriell maskin med blått och vitt exteriör, med centralenhet, transportband och säkerhetsstängsel.

MSF Pipe-T

För 2D- och 3D-skärning av runda rör upp till 300 mm diameter, samt på begäran upp till 500 mm. Klarar även rektangulära rör och andra profiler upp till 280 mm bredd. Maskinen har laserscanner för att identifiera rörets form och läge. Finns i arbetslängd upp till 6 m.

En stor industrimaskin, MSF-Pipe 7.50/1.20 från MicroStep, har en kontrollkonsol med bildskärm och knappsats, som används för precisionsskärning och bearbetning av rör och rör.
Varukorg
Rulla till toppen